Új jelszó kérése

Regisztráció

Megtetszett egy ruha, de nem vagy még tag?

 

Ide kattintva regisztrálhatsz!

Egy kis ízelítő

Fizetési megoldás

Fórum

Partnereink

Miért szeretjük az angol használt gyerekruhát?

 

Miért szeretjük az angol gyerekruhát?

Az angolok nagyon szeretnek öltözködni, náluk az öltözködés, a ruha vásárlás szinte hobbi. Így van ez akkor is, amikor gyerekeiket öltöztetik. Az angol gyerekruha gyártó iparág az egyik legfejlettebb, legsokrétűbb a világon. Rengeteg jobbnál jobb gyerekruha márka kínálja magát, igényes, szépen kidolgozott, különleges, tartós, minőségi, divatos, trendi kínálattal. Mivel az angolok életszínvonala magas, a gyerekeknek is megveszik a legújabb ruha kollekciókat, amit alig, sokszor egyáltalán nem is hordanak. Nálunk is egyre több anyukát győz meg az ár-érték arány, a választék szélessége, a tartós anyag,a kimagasló minőség,a kincsvadászat öröme.

Még ha pénztárcánk meg is engedné a márkás gyerekruhák vásárlását, sajnos nálunk elég szegényes kínálat áll rendelkezésre minőségi áruból.És még ha ez lenne a legnagyobb probléma! A gyerekes családok tudják, milyen kiadásokkal jár egy család fenntartása, így a ruházkodás is, márpedig minden anyuka szereti szépnek, különlegesnek, csinosnak látni kicsikéjét. Nem utolsó szempont az sem, hogy a nálunk vásárolt ruha garantáltan egyedi, nem jön szembe az utcán. Ezek miatt az okok miatt is egyre keresettebb napjainkban az angol használt gyerekruha.

A környezetterhelelést se feledjük. Ha ezt a vásárlási formát választjuk, kíméljük Földünket a felesleges termeléstől, hulladéktól, amivel gyerekeink jövőjét óvjuk. Sokan nem tudják, de a használt ruha forgalmazása sok segélyszerveztnek fő bevételi forrása, a  fejlett országokból gyűjtött ruhákból jelentős bevételre tesznek szert, amit aztán jótétékony célre fordítanak. 

     

 

 A minőség

Azért, hogy pontosabb, korrektebb tájékoztatást kapjatok a ruhákról, minőségi besorolást kapnak. Ezek pedig:

5-hibátlan - szinte nem is látszik, hogy használt lenne

4- jó állapotú - tüzetesebb átnézéskor észre lehet venni, hogy nem új, például a belső cimkén, vagy 1-2 mosás nyoma látszik 

3-használt állapotú - kicsit látszik, hogy hordták, de bátran merjük ajánlani utcai használatra, hétköznapra, nincs semmi baja

2-használt - látszik rajta hogy már viselték, enyhén bolyhos, ilyesmi, de semmi különösebb probléma, játszósnak szuper

1- kishibás - kis feltüntetett, sokszor alig észrevehető, szinte láthatatlan hibája van, de egyébként újszerű

A ruhák használtak, ezt kérjük vegyétek figyelembe, de áruházunkban a legtöb termék besorolható az első két kategória valamelyikébe. Néhányszor találkozhatsz alacsonyabb kategóriába tartozó rucikkal, de ez az árképzésben tükröződik, és még ezeket is bátran ajánljuk, mert garantáltan a leírásnak megfelelőek. Nálunk csak olyan ruhákat találsz, amiket mi is jó szívvel ráadnánk gyerekeinkre.

 A ruhákat mosva, vasalva szállítjuk.  Gyerekruháinkat biológiailag lebomló, foszfát- és színezékmentes, környezetbarát öko folyékony mosószerrel és öblítővel tisztítjuk.

Az általunk preferált  tisztító és öblítőszerek a természetben maradéktalanul lebomlanak, így alacsony környezeti terhelést jelentenek Földünk számára. Előállításukhoz állati kísérleteket nem végeztek, csomagolásuk újrahasznosítható. Számunkra, mint ahogy bizonyára Neked is, ezek fontos dolgok.

Az érzékeny bőrű gyerekeknek ez hasznos megoldás, mivel allergénmentes és növényi illatanyagokat tartalmaznak foszfátok, kőolajszármazékok, színezékek nélkül.

 

 Méretek

Kérjük a ruha kiválasztásakor ne csak a méretet vegyétek figyelembe (tudjuk sokszor ez mennyire téves), a cm-ben megadott hosszok és szélességek fel vannak tüntetve a részletes adatoknál. Nagyon sok az olyan gyerekruha, ami valójában nagyobb a feltüntetett méreténél, ami nem baj, mert így jobban kihasználható.

A mérethatáron levő ruhákat igyekeztünk mindkét kategóriában is elhelyezni, de azért érdemes lehet több kategóriát is átböngészni, úgyis olyan gyorsan nőnek a gyerekek.

A méretezésről még annyit, hogy a szélességet mindig hónaljaban mérjük, az ujjhosszt pedig válltól. Az ettől eltérő eseteket jelezzük. A derék szélességnél ha gumis feltüntetjük, hogy figyelembe tudd venni.